Općina Starigrad u fazi je provedbe projekta “Dječje igralište- Trg Stjepana Radića” koji se sufinancira u okviru Natječaja za provedbu tipa operacije 2.1.1. „Izgradnja i rekostrukcija javne infrastrukture u svrhu poboljšanja kvalitete života na području LAG-a” u iznosu od 37.405,93 EUR , od čega 90% iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj 2014.-2020.,a 10% iz proračuna RH.

Svrha Natječaja je poboljšanje životnih uvjeta u ruralnim sredinama, doprinos atraktivnosti sela i njegovom razvojnom potencijalu za druge aktivnosti te poticanje rasta i društveno – ekonomske održivosti kroz potporu ulaganjima u osnivanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturu, te pripadajuću infrastrukturu.

Izgradnjom i opremanjem dječjeg igrališta na Trgu Stjepana Radića u naselju Starigrad Paklenica unaprijedit će se sadržaj i funkcionalni prostor za igru i druženje djece i mladih te poboljšati kvaliteta životnih uvjeta svih stanovnika na području Općine.

Provedba projekta “Dječje igralište- Trg Stjepana Radića”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content